Uvjeti prodaje

UVJETI PRODAJE 
Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web trgovini (u daljnjem tekstu «robe») je VitElla Lux, obrt za internet trgovinu i proizvodnju, vl. Saša Kunštek Košanski a Kupac robe je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronički obrazac narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

NARUČIVANJE 

Roba se naručuje elektroničkim obrascem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će e-poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.

Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku kupnje, vratite se na košaricu i odaberite završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu. Ako uplata nije zaprimljena unutar 5 radnih dana od kreiranja narudžbe, ista će biti otkazana.

INTERNETSKO RJEŠAVANJE SPOROVA

Ako imate problem s robom ili uslugom koju ste kupili na internetu, na ovoj platformi možete podnijeti pritužbu. Tu će pritužbu zatim riješiti neovisno tijelo za rješavanje sporova.

U slučaju potrebe podnošenja pritužbi te rješavanja potrošačkih sporova online možete se koristiti Platformom za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS). Navedenoj platformi kao i svim potrebnim informacijama možete pristupiti putem linka http://ec.europa.eu/odr.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br.41/14) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi pri čemu ćemo vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor možete poslati putem elektroničke pošte ili na adresu:

VitElla Lux, obrt za internet trgovinu i proizvodnju, vl. Saša Kunštek Košanski
Kovači 80
10408 Velika Mlaka

Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Formular za prigovor preuzmite ovdje.